Den 1. september kan Stubberup El a/s fejre sit 70 års forretnings jubilæum. Samtidig fejres nyt ejerskab for virksomheden samt indvielse af nye lokaler.

Vi skal tilbage til den 1. september 1947 hvor første kapital i virksomhedens historie blev skrevet. Det var Tove og Erik Gedebjerg der dengang startede selvstændig elinstallations virksomhed på adressen Jyllandsgade 28 i Aars. Siden blev forretningen den 4. september 1960 udvidet med åbning af lampebutik, dette fra lejede lokaler på Himmerlandsgade 72 i Aars.

Opførelsen af et større byggeri for Chr. Hjortkjær i 1978 bragte Marius Stubberup til byen. Han blev ansat som overmontør hos Erik Gedebjerg og samarbejdet udviklede sig hurtigt i positiv retning og de to indgik kompagniskab den 1. oktober 1980. Virksomhedens navn blev herved ændret til Gedebjerg og Stubberup ApS.

Endnu et navneskifte bliver aktuelt i 1988, hvor Marius Stubberup køber alle anparter i virksomheden og navnet er herefter Marius Stubberup ApS. Marius står således alene i spidsen for firmaet, dog med god hjælp fra sin hustru Signe Stubberup, som varetager virksomhedens administration. Parret kan i 2005 fejre ”sølvbryllup” med firmaet.

Virksomhedens anparter overtages i 2007 af Aars Elforsyning Entreprise A/S, hvor Marius Stubberup i yderligere et års tid er ansat som direktør. Der omdannes til aktieselskab og skiftes senere navn til Stubberup El a/s. Yderligere må virksomheden i de efterfølgende år af konkurrencemæssige årsager desværre se sig nødsaget til at afhænde El-salgs butikken i Himmerlandsgade.

Et nyt ejerskifte ser dagens lys den 1. november sidste år. Efter 3½ års ansættelse overtager direktør Morten Nøhr Kristensen således selskabets aktier. Hustru Ida Nøhr Kristensen ansættes med ansvar for økonomi og administration og virksomheden er tilbage som et familieforetagende.

”Det har fra dag 1 været vores hensigt at videreføre de historiske værdier i virksomheden, som beror på pålidelighed, nærvær og godt håndværk” udtaler Morten Nøhr Kristensen. I en tid hvor vækst er et yndet mål for mange virksomheder, giver han udtryk for et ønske om at skabe kvalitet frem for kvantitet. ”Med fokus på kommunikation, god rådgivning og gode relationer når vi langt” tilføjer han.

Stubberup El a/s har hidtil været at finde i lejede lokaler hos Aars Elforsyning, men er pr. 1. august 2017 flyttet under eget tag på Rampevej 3 i Aars, beliggende i Industriområdet bag ved DLG. ”Vi glæder os til at kunne vise vore nyindrettede lokaler frem” afslutter Morten Nøhr Kristensen.