Virksomhedsprofil

Tilbageblik

Stubberup El a/s blev etableret i 1947 af elektroinstallatør Erik Gedebjerg. I 1985 overtog Marius Stubberup firmaet og drev det frem til 2007. Efter en årrække som ansat direktør, købte el-installatør Morten Nøhr Kristensen i 2017 virksomheden og endnu et generationsskifte blev en realitet.

Værdigrundlag

Det har altid været vigtigt for Stubberup El a/s at vise at vi er lokalt forankret. Den lokale forankring gør at vi ikke blot udfører et projekt for at aflevere det og aldrig at se det igen. Vi gør meget ud af allerede gennem byggefasen at skabe en tæt kontakt til bygherre – en kontakt som gør at vi ser os selv som en del af det færdige projekt. Det sammen med vores faste stab af montører gør at vi selv mange år efter kan rådgive bygherrer om hvordan deres projekter kan videreudvikles.

Elbranchen byder på en stor palet af arbejdsområder. For at udfylde den palet har vi ved Stubberup El a/s fokus på at vores montører har forskellige kompetencer som kan afdække vores kunders behov. Vi følger branchens udvikling ved videreuddannelse for både montører og administrativt personale.

Vi hos Stubberup El a/s lægger en ære i at skabe værdi og glæde for vores kunder – i dag, i morgen og i fremtiden.

Mission

Via gensidig forståelse og respekt vil vi rådgive om og løse kundens el-faglige udfordringer. Herved ønsker vi at blive den foretrukne leverandør, samarbejdspartner samt arbejdsplads i lokalområdet. Vi har fokus på kommunikation og servicerer kunden med stor faglighed.

Back to Top